GRATAR CARAMIDA MARO CU CUPTOR SI CHIUVETA SALONIC

Grătare cu chiuvetă

Afișez toate cele 28 de rezultate

Chiuveta atașată unui grătar de grădină este locul perfect pentru a vă spăla mâinile murdare după ce ați terminat de fript. Este, de asemenea, excelentă pentru a curăța dacă vărsați ceva pe grătar sau dacă trebuie să pregătiți rapid o salată pentru oaspeții dvs.

Chiuveta poate fi folosită pentru aproape orice lucru care nu implică pregătirea mâncării, așa că este excelentă pentru a curăța după cei mici care s-ar putea murdări în timp ce se joacă în curte! Chiuveta este, de asemenea, perfectă pentru a spăla vasele pentru animale de companie sau orice alte accesorii pentru animale de companie care s-ar putea să se fi murdărit în timpul jocului.

Știm, știm… ați gătit la foc de ani de zile și nu a trebuit niciodată să spălați nimic până acum. Dar… chiuveta atașată grătarului de grădină este o modalitate ușoară nu doar de a vă spăla pe mâini: este, de asemenea, un loc excelent pentru a vă depozita peria de grătar și cleștele, astfel încât nu va trebui să le mai căutați niciodată.

În plus, grătarul cu chiuvetă aduce o opțiune excelentă: aici puteți spăla farfuriile, ustensilele și tăvilele de servire. Astfel, veți scăpa de dusul lor în casă, de curățat și bucătaria în urmă… știți ce spunem 🙂