GRATAR CARAMIDA MARO CU CUPTOR SI CHIUVETA SALONIC

Grătare cu cuptor - clasic sau pentru pizza

Afișez toate cele 22 de rezultate

Ați ieșit vreodată în grădină la grătar, dar v-ați fi dorit să faceți și o pizza? Sau poate o pâine proaspătă pentru minunata friptură? Și, dacă se poate, fără să trebuiască să vă plimbați între grătarul din grădină și bucătărie? Și fărp să trebuiască la final să faceți curat în două locuri?

Ei bine, acum puteți! Cu grătarele noastre cu cuptor, puteți găti aproape orice afară, în aer liber!

Produsele din această pagină sunt echipate cu un cuptor care este conectat la grătarul propriu-zis, astfel încât toate alimentele tale vor fi gătite uniform și la aceeași temperatură.

Atunci când combinați puterea unui grătar cu confortul unui cuptor, puteți prepara orice, de la pizza și panini până la aripioare de pui și friptură. Iar dacă vă simțiți aventuros, există nenumărate rețete pe internet pentru alte lucruri pe care le puteți găti pe grătarul cu cuptor.

Veți putea să coaceți deserturi delicioase pentru familia dvs. sau să organizați cu ușurință o petrecere pentru până la 12 invitați.

Cuptorul este conceput pentru a face grătarul mai ușor, astfel încât să petreceți mai puțin timp gătind și mai mult timp mâncând. Pur și simplu introduceți ingredientele, apoi lăsați mâncarea să se gătească în timp ce vă relaxați. Știm că asta este ceea ce vă doriți cu adevărat să faceți atunci când sunteți la piscină sau în curtea din spate: să vă relaxați și să vă bucurați alături de prietenii dvs.