CUTIT DE BUCATAR 203 MM GRIPHINITY PEGASUS

141 lei

Stoc epuizat

Descriere

Cuțitul Chef Griphinity Pegasus de 203 mm este potrivit pentru felierea cărnii, legumelor, fructelor și a altor alimente fără os, deasemenea funcționează excelent și asupra alimentelor fibroase.

Este construit dintr-un oțel japonez de calitate superioară: utilizarea miezului de tăiere și a lamei este realizată din oțel AUS-10 fabricat în Japoneză, care este un oțel inoxidabil cu conținut ridicat de carbon faimos în lume pentru fabricarea cuțitelor de înaltă performanță. Duritatea Rockwell este de 62 ±. Dur, dar flexibil si rafinat, care asigură muchia ascuțită și o menține mai mult timp. Ambalaj de lux, acoperit cu catifea, burete și insotit de manualul profesional de utilizare.

Performanță excelentă: tăiere ascuțită la 16°. Este ascuțit manual la un unghi de 16° pe fiecare parte, folosind o metodă tradițională Honbazuke pentru a spori claritatea. Trece prin alimente cu mare ușurință, tăierea untului devine o joaca cu acest cutit. Lama este dublă teșită pentru tăiere fina, este răcit cu azot lichid, sporind rezistența la coroziune.

Forjarea pliată oferă un model de trandafir Damasc foarte distinct și frumos, susține performanțe ridicate si este rezistent la pete, imbunatatind rezistența la coroziune si prelungește durata de viață a cuțitului. Lustruire oglindă / sablare abrazivă. Lama este lustruită până când reflectă imaginea ca o oglindă.

Mâner G-10 este fabricat în mod elaborat, renumit pentru intensitatea sa ridicată, nivelul ridicat de rezistență la umiditate și rezistența chimică. Forma ergonomică a mânerului asigura o rezistență sporita, echilibru și aderență confortabilă.

Cuțitele noastre sunt potrivite pentru bucătari profesioniști sau ocazionali, incepatori in ale gatitului si pasionatii culinari de orice fel.

În plus, legumele și alte ingrediente pot fi pur și simplu tocate apăsând mânerul și vârful cuțitului înainte și înapoi ca un pendul.

Lungimea lamei: 203 mm (8 inch)

Informații suplimentare

Brand

Material

Aichi Techno Metal Fukaumi, AUS-10 super steel, Damascus

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.