CUTIT UTILITAR 152 MM GRIPHINITY PEGASUS

91 lei

Stoc epuizat

Descriere

Cuțitul Trifinity Pegasus Utility este utilizat pentru prelucrarea ingredientelor alimentare precum roșiile, ardeii verzi sau vinetele, cu piele tare și un mijloc moale.

Caracteristici

Oțel japonez de calitate superioară: Miezul de tăiere și lama folosesc oțelul premium japonez AUS-10, inoxidabil, cu conținut ridicat de carbon, faimos în lume pentru fabricarea cuțitelor de înaltă performanță. Duritatea Rockwell este de 62 ±. Dur, dar flexibil si rafinat, este un produs durabil din gama premium.

Performanță excelentă: tăiere ascuțită la 16 °. Este ascuțit manual la un unghi de 16 ° pentru fiecare parte, folosind o metodă tradițională Honbazuke pentru a spori claritatea. Trece prin alimente cu ușurință, precum tăierea untului sau a carnii. Este răcit cu azot lichid, sporind rezistența la coroziune.

Forjarea pliată oferă un model de trandafir de Damasc foarte distinct și frumos, are performanțe ridicate la rezistența la pete. Găurile de pe lamă reduc rezistența și dezvoltă saci de aer care usureaza taierea alimentelor.

Informații suplimentare

Brand

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.