CUTITE DE DEZOSAT 152 MM GRIPHINITY PEGASUS

91 lei

Stoc epuizat

Descriere

Acest cutit este un instrument esențial în procesul de preparare a alimentelor atunci când se îndepărtează oasele, se feliaza carnea, filetează peștele, se decojesc legumele, se toaca marunt și se curata fin. Lama va aluneca ușor prin tendoane, grăsime și mușchi pentru a vă oferi o separare perfectă și curată.

Caracteristici

Este construit dintr-un oțel japonez de calitate superioară: utilizarea miezului de tăiere și a lamei este realizată din oțel AUS-10 fabricat în Japoneză, care este un oțel inoxidabil cu conținut ridicat de carbon faimos în lume pentru fabricarea cuțitelor de înaltă performanță. Duritatea Rockwell este de 62 ±. Dur, dar flexibil si rafinat, care asigură muchia ascuțită și o menține mai mult timp. Ambalaj de lux, acoperit cu catifea, burete și insotit de manualul profesional de utilizare.

Performanță excelentă: tăiere ascuțită la 16°. Este ascuțit manual la un unghi de 16° pe fiecare parte, folosind o metodă tradițională Honbazuke pentru a spori claritatea. Trece prin alimente cu mare ușurință, tăierea untului devine o joaca cu acest cutit. Lama este dublă teșită pentru tăiere fina, este răcit cu azot lichid, sporind rezistența la coroziune.

Forjarea pliată oferă un model de trandafir Damasc foarte distinct și frumos, susține performanțe ridicate si este rezistent la pete, imbunatatind rezistența la coroziune si prelungește durata de viață a cuțitului. Lustruire oglindă / sablare abrazivă. Lama este lustruită până când reflectă imaginea ca o oglindă.

Informații suplimentare

Brand

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.