Facturare si plata

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.grillmaster.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

 Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta comenzii ce contine bunuri si/sau servicii vandute exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in contul sau.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in cont.

Prin trimiterea comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in contul sau.

 

Modalitati de plata:

  1. Poti efectua plata online cu cardul personal sau al companiei tale, in conditii de siguranta deplina. Datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si criptate.

    Pentru efectuarea platii, trebuie sa introduci numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso).
  2. Cu ordin de plata.In acest caz livrarea produselor se va face dupa incasarea in cont a contravalorii comenzii respective.

 

In cazul returnarii produselor rambursarea banilor se va face in contul folosit pentru achitarea comenzii.