Inchiriere gratare

POZA CATEGORIE

Ai multi prieteni si sunteti pasionati de gatitul in aer liber, dar nu iti doresti cumpararea unui gratar? Noi iti oferim solutia!

Inchiriaza un gratar pe lemne profesional tip vatra cu plita si poti organiza petrecerea de neuitat!

Alege unul dintre modelele de gratar profesional cu vatra pe lemne si plita tip disc si indeplineste-ti pasiunea culinara in exteriorul casei: curte, gradina, terasa, foisor, sau chiar la picnic, cu o varianta mobila pentru camping ce poate fi folosita si ca vatra de foc.

Gratarele noastre metalice functioneaza pe lemne si sunt calitative, fiind confectionate din otel Corten – aliajul cel mai rezistent la coroziune, “imun” la intemperii, care nu necesita vopsire, deci asigura sanatatea tuturor celor care vor gati pe el.

Acestea sunt disponibile si la inchiriere la preturi avantajoase. Gratarul vine si cu lemnele necesare (la inchirierea unui gratar se ofera o cantitate de lemne suficienta pentru perioada data).

Cu o astfel de vatra cu plita vei putea gati multe retete delicioase, bazate pe preparate din carne – vita, cotlet sau ceafa de porc, piept de pui, tipuri de peste ca: ton, macrou, somon – sau chiar legume la gratar, vinete, dovlecel, cartofi, ciuperci!

sacosa cu lemne pentru inchiriere gratar

Asadar, gratarul tip vatra pe lemne cu plita poate fi prietenul tau cel mai bun, indiferent ca gatesti acasa pentru familie si prieteni sau la un picnic, organizand o petrecere ce va dainui pentru multi ani in amintirile tuturor!

A. Termeni si conditii

1. Introducere

SC RAMI WHEELS SRL, avand sediu in BUCURESTI, BD ION MIHALACHE NR 168, SECTOR 1, Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/12762/2010, CUI RO27852209 va ofera spre inchiriere gratare de gradina pe lemne cu plita.

2. Pretul de inchiriere este de 250 EUR / 24 ore la care se adauga 50 EUR garantie rambursabila pentru curatare.Preturile sunt fara TVA si se vor calcula la cursul BNR din ziua facturarii.

3. Pachetul oferit spre inchiriere contine:

Gratar de gradina pe lemne cu plita cu accesoriu grill si pirostrie – 1 buc

 

4. Tarifele se achita in avans.

5. Nerespectarea termenilor conduce la aplicarea de penalitati – detalii mai jos, in sectiunea “B. Regulile generale pentru inchiriere”.

Fa comanda / cere mai multe informatii

Timp de raspuns rapid !

  B. Regulile generale pentru inchiriere

  1. Produsele se ofera spre inchiriere pentru o perioada de 24 ore.

  2. Preluarea si predarea pachetului de produse se poate face de catre client de la adresa furnizorului sau se poate face de catre furnizor, la adresa indicata de client, contracost, situatie in care tarifele de transport vor fi calculate in functie de locatie.

  3. Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite de catre client, cu ambalajul si toate accesoriile .In cazul in care produsele a caror returnare prezinta urmatoarele caracteristici: ambalaje deteriorate sau murdare, continut incomplet, urme de zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa Rami Wheels SRL isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, acceptarea sau refuzul returului, situatie in care se vor calcula despagubiri in functie de situatie.Produsele returnabile sunt gratarul cu toate accesoriile si sacosa pentru lemne.

  4. In cazul in care se doreste inchiriere pentru un termen mai mare pretul va fi calculat personalizat in functie de cerere.

  5. In cazul depasirii termenului de inchiriere, se vor taxa perioade suplimentare de cate o zi, la acelasi pret de 250 eur / zi.