Instructiuni gratare beton

Atentie: gratarul trebuie folosit doar in exterior, nu se instaleaza in spatii inchise.

Unelte necesare pentru asamblare: adeziv pentru placari exterioare care sa permita dilatarea termica corespunzatoare in conditii de temperature ridicate.

  1. Inainte de a incepe asamblarea se verifica numarul pieselor. Daca lipseste vreuna sau daca a suferit vreun defect, se va contacta comerciantul.
  2. Gratarul se va instala numai pe o suprafata dreapta si stabila. Aceasta poate fi obtinuta prin turnarea unei fundatii care sa suporte greutatea gratarului. Daca gratarul va fi amplasat pe un balcon, rezistenta acestuia va trebui verificata de catre un expert.
  3. Desi pe durata procesului de productie a gratarului au fost luate masuri de precautie, trebuie acordata atentie muchiilor ascutite ale placilor de beton.
  4. Se indeparteaza invelisul de plastic de pe fiecare componenta.
  5. Este necesar ca asamblarea sa se faca de catre 2-3 persoane.
  6. Urmarind schema de asamblare a gratarelor se vor lipi placile intre ele folosind adezivul recomandat, cat si suruburile de fixare incluse in kitul de montaj, evitand folosirea in exces a adezivului.
  7. Dupa ce se termina de executat pasii de montaj, se recomanda folosirea gratarului dupa minim 24 de ore, pentru a permite uscarea adezivului.

Instructiuni asamblare gratar:

Manual de utilizare gdatare beton

Instructiuni de asamblare - schite: