GRATAR CARAMIDA MARO CU CUPTOR SI CHIUVETA SALONIC

Grătare cu rotisor

Afișez 1 - 30 din 32 de rezultate

Dacă vă place să gătiți în aer liber, știți cât de dificil poate fi ca mâncarea să se gătească uniform. De aceea, am venit cu acest grătar uimitor cu mecanism pentru rotisor!

Acum puteți prepara cu ușurință orice, de la pui la curcani întregi. Furca de rotisor se atașează direct la grătarul dvs. de grădină și rotește egal și lent alimentele, astfel încât acestea să se gătească uniform și rapid. Nu mai trebuie să vă rotiți singur carnea – doar setați cronometrul și mergeți să faceți altceva în timp ce mâncarea se gătește perfect!

Atunci când faceți grătar și doriți să duceți mâncarea la un alt nivel, este timpul să vă luați un rotisor atașat la grătarul de grădină!

Spițerul metalic rotativ poate ține mâncarea la locul ei în timp ce se gătește, astfel încât nu trebuie să o întoarceți manual. Este cel mai bun mod de a găti pui sau de a frige carne de vită – și este chiar mai bun atunci când este combinat cu grătarul nostru – nimic nu se compară cu mâncarea preparată lent, în aer liber, în timp ce vă distrați cu familia sau prietenii!