Termeni & Conditii

1: Introducere
      Prezentul site este detinut in mod legal de SC RAMI WHEELS SRL, avand sediu in BUCURESTI, BD ION MIHALACHE NR 168, SECTOR 1, Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/12762/2010, CUI RO27852209 .
      Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre RAMI WHEELS SRL, prin intermediul siteului www.grillmaster.ro .
      Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.grillmaster.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.

2: Accesul
     Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori functionale aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine.

3: Marca si dreptul de autor
     Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe GRILLMASTER.RO este detinut de SC RAMI WHEELS SRL sau de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre SC RAMI WHEELS SRL ori de titularul acestui drept.
     Toate drepturile sunt rezervate SC RAMI WHEELS SRL.
     Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea SC RAMI WHEELS SRL sau a afiliatiilor sai.

4:Confidentialitate
     Datele personale introduse de catre utilizator pe WWW.GRILLMASTER.RO vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., iar acestea nu vor fi furnizate sau vandute unei terte parti.
     SC RAMI WHEELS SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

5: Garantia produselor
     Toate produsele comercializate de catre www.grillmaster.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
     In cazul vanzarii unor produse utilizate sau cu defecte minore de fabricatie (vizuale), produse expozitionale sau reconditionate clientul va fi informat despre conditiile de garantie si returnare in momentul achzitionarii produsului.

6: Transferul Proprietatii
     Cumparatorul intra in proprietatea bunurilor doar dupa efectuarea platii in locatia indicata de Vanzator (ramburs, avans sau cash).
     In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

7: Conciliere amiabila
     Daca aveti probleme legate de o comanda, aceasta va putea fi rezolvata prin email la adresa office@grillmaster.ro sau telefonic la 0785696979.

8: Feedback
     
Feedback-ul tau este foarte important pentru noi si il asteptam prin email la office@grillmaster.ro impreuna cu eventualele poze ale lucrarii efectuate sau direct pe www.grillmaster.ro
     Vei primi un raspuns oficial in maxim 48 de ore lucratoare de la primirea feedback-ului.

9: Metoda de livrare
      1. Colectare de la sediul nostru – fara costuri aditionale de transport

 1. Expedierea comenzii de catre firma de curierat
      3. Expedierea marfurilor de catre personalul firmei noastre (in anumite situatii)

  10: Tarife de expediere
        Tarife pentru livrare cu curier rapid catre client:
        1. Colet mic ( intre 3 si 10 kg) = 35-50 Lei – CEL MAI FRECVENT
        2. Colet mare, palet de pana in 1000 kg =  600-800 Lei dependent de greutate si distanta

      3.Grupaj paleti cu greutate mai mare de 1000 kg = 1000-1800 lei dependent de greutate si distanta

Timp expediere

 • Pentru gratarele din beton – 3-4 saptamani
 • Pentru accesorii 24-48 ore

ACESTE TARIFE NU SE APLICA IN CAZUL PROMOTIILOR SPECIALE CARE INDICA “TRANSPORT GRATUIT”.

IN CAZUL RETURULUI, COSTURILE DE TRANSPORT SUNT SUPORTATE DE CATRE CLIENT.